Sign In

Diensten

Oplossingen

Trainingen

 

 

 

 

Succesvol Seminar De Toekomst van SharePoint http://www.triplea.net/Nieuws/Pages/Succesvol-Seminar-De-Toekomst-van-SharePoint-.aspxSuccesvol Seminar De Toekomst van SharePoint Op dinsdag 31 maart heeft Triple A een succesvol seminar georganiseerd op de mooie locatie Kasteel Ammersoyen.
Triple A opnieuw Microsoft Gold Partnerhttp://www.triplea.net/Nieuws/Pages/Triple-A-opnieuw-Microsoft-Gold-Partner.aspxTriple A opnieuw Microsoft Gold PartnerTriple A is opnieuw Microsoft Partner met een Gold Competentie voor Collaboration and Content en Hosting.

 

 

Hoe kan ik de ranking van searchresults beïnvloeden?http://www.triplea.net/Blog/Pages/Hoe-kan-ik-de-ranking-van-searchresults-beinvloeden.aspxHoe kan ik de ranking van searchresults beïnvloeden?Wanneer je een zoekopdracht via SharePoint Search ingeeft, kunnen de resultaten weleens anders zijn dan je had gehoopt. In deze blog beschrijf ik hoe SharePoint Search de volgorde van de zoekresultaten bepaalt en hoe je deze volgorde kunt beïnvloeden.Vincent NoweeManaging SharePoint Consultant